Apelul unui tată din Ungaria către români: Nu permiteți legiferarea vaccinării obligatorii!

Dragi părinți români!
Vreau să vă spun cum este când vaccinarea devine obligatorie prin lege. Să nu aveți dubii, și pe voi vă așteaptă exact același lucru dacă nu apărați cu toate puterile drepturile voastre și ale copiilor voștri date de Dumnezeu. 
Povestea familiei noastre pe scurt:
Am fost recrutat în armată în 1988 și am primit un vaccin obligatoriu. După câteva zile am făcut febra, răni pe piele, cu mâncărime și sângerări, iar la spitalul militar mi-au spus că e psoriazis, că e ereditar și nu are nicio legatură cu vaccinul, e doar coincidență. Că e o boală incurabilă și să învăț să traiesc cu ea!
De atunci, de la bun început nu am primit niciun sprijin sau ajutor de la asigurările medicale, dar am învățat să mă tratez fără unguente și medicamente de la farmacie și sunt bine, dar nu am reușit să mă vindec complet. Mireasa mea, între timp devenită soția mea, știa că pielea mea era sănătoasă înainte de armată. 
Soția mea timp de zece ani a avut amenoree și nu se știa cauza, până s-a descoperit că avea o tumoare la hipofiză. I s-a recomandat operație pe baza unor investigații cu computerul tomograf.
Noi în loc de asta ne-am rugat, tumoarea s-a micșorat până la dispariție și menstrele au revenit. Am așteptat jumătate de an minunea, timp în care medicii au monitorizat nivelurile ei hormonale, iar odată după ce am fost la o slujbă la biserică am avut sentimentul că suntem 3, am intuit ca am reușit să concepem un copil. 
Am simțit venirea sufletului copilului mai întâi, apoi după o săptămână testele au confirmat sarcina. Acest bebeluș s-a născut sănătos. Mai târziu am observat că nu se bucura de mama lui, apoi a reacționat doar la vocea ei. S-a constatat că i s-a stricat vederea la un ochi, fetița a devenit sașie. 
Cădea pe trotuarul drept, abilitățile ei de vorbire au fost întârziate față de ale copiilor de vârsta ei, avea reflexele încetinite, nu putea să prindă mingea. Era isterică, tensionată, plângăcioasă. Am trimis-o mulți ani la traininguri pentru dezvoltarea abilităților, la dans popular, baschet, etc. Copilul s-a dezvoltat mult, defectul de vedere a dispărut, a dobândit echilibru în mers, se descurca și la baschet, era bună la dans, comportamentul ei a devenit de asemenea acceptabil, a reușit să se integreze în comunitate și la școală. 
Am primit o notificare despre vaccinul ROR. Am întrebat ce e asta, mi s-a răspuns că e un rapel care trebuie făcut în clasa a 6-a. M-am documentat și am început să am bănuieli dacă nu cumva de la vaccinul acesta a avut ea atâtea probleme și dacă nu cumva acum de aceea e mai bine fiindcă și-a revenit după efectele lui. 
Și începând de aici devine povestea mea interesantă pentru voi în ceea ce privește viitorul vostru:
1. Am pus tot felul de întrebări, dar nu am primit informații și prospect în limba maghiară despre vaccin fiindcă „dacă e oricum obligatoriu, de ce vreau eu să îl citesc”? 
2. Am continuat să mă documentez pe internet și să pun întrebări, medicul de școală m-a îndrumat la un specialist vaccinolog de care îi era frică, nu a avut curajul să îi trimită mesajul dictat de mine, în final mi-a dat adresa lui să îi scriu eu însumi. 
3. Specialistul vaccinolog mi-a răspuns că el nu are nicio obligație să corespondeze cu mine prin e-mail. 
4. I-am solicitat o programare și ne-am dus in capitală, însă până am ajuns, plecase, nu ne-a așteptat, nu a vrut să ne întâlnească. 
5. L-am rugat pe pediatrul nostru sa vină cu noi la specialist, dar n-a venit, îi era frică și lui și după ce am fost înscriși 10 ani la cabinetul lui m-a rugat să duc copilul la alt medic, ne-a lăsat baltă. Și următorul medic mi-a zis că nu îmi mai primește copilul dacă refuz să îl vaccinez. Medicii se tem. 
6. Fiindcă nu eram antivaccinist, am permis să i se facă la școală vaccinul antitetanos care era următorul în schemă. Numai că nu era vaccin monovalent, era combinat, DT. [difterie + tetanos] Fiicei mele i-a cazut părul pe porțiuni, în față și în spate, i s-a stricat din nou vederea, starea ei generală s-a deteriorat, mai ales starea psihică. Între timp autoritățile sanitare maghiare au demarat procedurile legale împotriva mea fiindcă am tot amânat vaccinul ROR. 
7. În timp ce nu primeam prospectul în limba maghiară și nu se investigau cauzele căderii părului, din punctul de vedere al vaccinării au considerat că totul e doar coincidență. Și între timp m-au amendat. 
8. Conform legii am devenit infractor. După ce executorii nu mi-au mai găsit bani în contul bancar, mi-au pus poprire pe salariu. Am tot fost amendat cu câte 250.000 de forinți după fiecare refuz de a vaccina. Asta înseamnă în jur de 1000 de euro, adica un salariu de manager in Ungaria, unde salariile sunt doar o treime ale celor din Germania. 
9. Specialistul nici în ziua de azi n-a consultat-o pe fiica mea, nici nu a întâlnit-o, dar a declarat în scris și tribunalul a acceptat raportul lui că boala nu are legatură cu vaccinarea, nu se știe de la ce îi cade părul, dar sigur nu de la vaccin.
Menționez că nu e logic. Dacă nu se știe care e cauza, atunci nici nu se poate exclude vaccinul, doar dacă nu cumva vaccinul e însuși Dumnezeu. 
10. Povestea are doua fire, eu pe cheltuiala mea încerc să investighez cauza căderii părului fiicei mele, până acum fără rezultat, nu se găsește cauza, iar pe celălalt fir primesc amenzi după amenzi. 
11. Nu am găsit niciun avocat specialist în probleme de sănătate care să fi acceptat să mă reprezinte legal.
Tariful lor pe oră este 110 euro, dar nici dacă aș putea plăti nu ar accepta cazul. Este imposibil să câștigi procesul, iți spun ei din start din experiența lor și știu și că între timp tu intri în incapacitate de plată, deci nu ești un client bun, pe de altă parte le este frică. 
12. Serviciul Popular de Stat Medico-Sanitar (corespondentul maghiar al CDC-ului) respectă legile și nu îi interesează nimic din punct de vedere uman!!!
13. Fiica mea cea mică s-a îmbolnăvit la vârsta de 10 ani după campania de vaccinare anti HPV, deși nici măcar nu a primit vaccinul. I-au apărut negi pe talpă, a făcut febră, i s-a oprit digestia, nu putea mânca și elimina, era slabită și medicii nu știau să spună ce are. Au trimis-o la analize de sânge, vineri au avut deja rezultatul, dar nu ne-au anunțat nici de acolo, nici pediatrul, iar luni copilul nu se putea ridica din pat. Am chemat pediatrul care nu putea veni fiindcă era prins cu administrarea vaccinurilor la școală. Am chemat salvarea. 
Când am ajuns la spital, circulația ei era la pământ, mi-a spus „tata, mi-e frig” și s-a albit toată. Doar în laba piciorului au reușit să îi bage perfuzii și i-au salvat viața. În două săptămâni a devenit bolnavă de diabet de tip 1, insulinodependentă.
În același timp au ajuns 8 copii la terapie intensivă și am cerut medicilor să investigheze dacă virușii din campania anti HPV au ajuns cumva în organismul ei și să afle cauza îmbolnăvirii ei subite. Nimeni niciodată nu a vrut sa îi facă investigații, o tratează doar ca pe o bolnavă de diabet. Negii nu i-am putut îndepărta nici în ziua de azi. Negii obisnuiți trec cu o tinctură de rostopască în două săptămâni, dar aceștia nu. În același timp i s-a strâmbat rău de tot și coloana. Fiind suferindă de o boală autoimună am cerut investigații pe cheltuiala mea, în timp ce primeam în continuare amenzi. 
14. Din salariu îmi rămân 110 euro după ce mi se rețin banii de amenzi. În acest moment mai sunt dator cu 600.000 de forinți amendă, adică 2000 de euro, dar încă nici nu mi s-a reținut această sumă și am primit o nouă amendă de 1000 de euro. 
Am vorbit cu șefii de la Serviciul Popular de Stat Medico-Sanitar, i-am întrebat cum își imaginează că mai putem noi plăti acele pentru insulină și stickurile de măsurat glicemia, mâncarea zilnică, abonamentul de autobuz, chiria. Soția mea m-a anunțat în februarie că nu mai rezistă, după 30 de ani de căsătorie divorțează. Nu mai e dispusă să călătorească în autobuz fără bilet și să o vadă elevii ei că nu are bani de bilet. 
15. De Crăciun nu am avut brad, nu am avut cadouri și cei 30.000 de forinti (100 de euro), pe care i-a trimis mama mea pentru copii de Crăciun mi-au fost reținuți și aceia din cont.
16. Acum nu mai am niciun bun imobil pe numele meu, nu mai am mașină, am epuizat creditul de 1500 de euro de pe card.
Și sunt și eu epuizat. Nu există niciun ajutor. 
17. Asta vă așteaptă și pe voi dacă vaccinarea va fi obligatorie. Trebuie să înțelegeți, oricât de respectabili ați fi sau sau oricât de folositoare ar fi munca voastră pentru comunitate, nu veți mai fi același om. Veți fi un infractor din punctul de vedere al legii. 
18. Deputatul din Parlament care ar trebui să mă reprezinte de doi ani nu mai binevoiește să îmi răspundă la cereri, e-mailuri, telefoane, nu îmi face programare pentru audiență, se teme. 
19. Secretarul de stat de la Sănătate de două ori mi-a răspuns, dar a fost schimbat și cel care a fost numit după el a declarat presei la investirea sa în funcție că cine nu își vaccinează copiii nu mai primește alocația pentru familie. 
20. Au schimbat legea ocrotirii familiei, daca nu îti vaccinezi copilul, poti fi săltat de poliție, poți ajunge chiar la închisoare și îți pot lua copiii spre a-i da în plasament. Copiii pot fi luati de poliție și vaccinați fortat. Asta deja li s-a întâmplat altora, cunosc o mamă al cărei copil a fost vaccinat cu forța anti hepatită. 
21. Ești condamnat sau amendat în baza legii din 1989. Parlamentul maghiar de după alegerile libere nu s-a atins de această lege. Avem specialiștii versus părinții, primii provoacă vătămări vaccinale, iar tribunalul acceptă fără nicio investigație tot părerea acelorași specialiști. Sunt intangibili din punct de vedere legal. 
22. Eu nu discut despre vaccin, ci despre situația legală care vă așteaptă. Despre vaccinuri să discute medicii eroi cunoscători și iubitori de Dumnezeu și de oameni care îndrăznesc să se pronunțe împotriva acestei dictaturi vaccinale demente. 
Vă mulțumesc pentru atenția acordată. 
Cine are dubii, să mă caute, am toate documentele, îmi pot dovedi toate afirmațiile cu acte.
Sustineți-vă dreptul de a decide liber, nu vă vindeți copiii „specialiștilor”.
În patria vaccinurilor obligatorii, Ungaria, situația e următoarea:
- cea mai mare rată de sterilitate la tinerele femei, 200.000 de cupluri nu au copii! Despre asta vorbește deja și Biserica Catolică.
- cea mai înaltă rată de avorturi spontane, cea mai mică șansă de a duce la capăt o sarcină și a naște copilul.
- în Ungaria mor cei mai mulți bărbați tineri de insuficiență cardiacă.
- din 10.000.000 de locuitori 600.000 de copii au cancer, leucemie, autism, epilepsie, diabet de tip 1, intoleranță la gluten, etc.
Acum o generație o familie avea în medie 8 copii, multe femei nășteau 12 copii, puțini aveau doar 4 copii.
În fiecare an se înscriu la școală în clasa întâi mai puțini copii, cam cu numărul de locuitori ai unui oraș mai puțini.
Ce se întâmplă aici? Ce s-a schimbat?
Ar trebui căutate cauzele și eradicate.
Dintre cauzele posibile nu pot fi excluse cele 14 vaccinuri obligatorii! Fiind obligatorii, nu se poate face o comparație între copiii nevaccinați și copiii vaccinați, nici măcar dacă ar exista un grup de medici curajoși care să facă un astfel de studiu în Ungaria. 
P.S. În ciuda faptului că i-a căzut părul uneia dintre copilele mele, au declarat-o aptă pentru vaccinare motivând că nu s-a gasit cauza afecțiunii și asta în condițiile în care specialistul vaccinolog nici nu a întâlnit-o, nici nu a consultat-o. 
Cealaltă copilă are diabet autoimun de tip 1, la fel considerată aptă pentru vaccinare, în ciuda faptului că prospectul în limba maghiară menționează că producătorul nu recomandă administrarea vaccinului și nu își asumă răspunderea în caz de boli imune sau sau predispoziție la sângerări, hematoame, antecedente de probleme vaccinale în familie. Si totuși ești amendat și dacă te încadrezi în categoriile acestea, fiindcă vaccinarea este obligatorie.
Dacă un copil moare dupa vaccinare în Ungaria, părintele maghiar nu poate da în judecată producătorul de vaccin, fiindcă statul Maghiar a renunțat la acest drept, noi suntem singurii din lume care nu putem acționa în judecată producătorul!!!
Astazi, 3.09.2017 când scriu aceste rânduri, nu am benzină, nici bani, nu știu cum voi ajunge la Berlin la manifestație, poate va ajunge doar scrisoarea mea și poate o va citi cineva. 
Eu voi face tot posibilul să ajung.
Dragi români, nu permiteți ca legea să ajungă să fie votată și aplicată! Dacă va intra în vigoare, veți ajunge ca noi, să nu mai aveți nicio cale legală de scăpare. Acum e momentul să vă apărați libertatea de a decide pentru voi și copiii voștri, să luptați ca în țara voastră să nu fie dictatură, de dragul viitorului copiilor voștri și a generațiilor viitoare! 
Dumnezeu să vă binecuvânteze!
Tamás Remetei
Notă: Această scrisoare a fost concepută iniţial pentru părinţii din Germania. Sâmbătă, 16 septembrie domnul Remetei o va citi personal la manifestaţia împotriva vaccinării obligatorii de la Berlin. Domnul Remetei m-a găsit întâmplător pe facebook văzând un comentariu de-al meu la o postare a unei prietene comune din Germania, activistă pentru medical freedom, adică dreptul de a alege să accepţi sau să refuzi liber vaccinarea. Mi-a făcut cerere de prietenie, a intrat în vorbă cu mine şi aflând de la mine situaţia din ţara noastră a dorit să trimită scrisoarea şi românilor, iar eu m-am oferit să traduc în limba română versiunea maghiară (mi-a trimis textul bilingv în germană şi maghiară). 
UPDATE: Am adăugat mai jos linkul cu videoul de la manifestaţia de astăzi de la Berlin. Cred că cel care deschide coloana de manifestanţi şi merge pocnind din bici, îmbrăcat în costum popular maghiar este chiar domnul Tamás Remetei.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

STUDIU despre testul IDR (tradus)

Statistici EXTREM DE IMPORTANTE despre reactiile post-vaccinale

Marturie reactii adverse Silviu