Marturie reactii post-vaccinale Ramona Valentina

"Ma numesc Ramona Valentina R. si sunt din Timisoara.

Pe data de 22 Iulie 2014 am născut o fetița de 3,380kg, cu scor APGAR 9, fiind cezariana.
Singura problema a fetitei de care știam din timpul sarcinii a fost la rinichi.

In maternitate nu i s-au făcut vaccinurile fiindcă lipseau.
Dupa o luna de la naștere ne-au sunat sa mergem la vaccinat. Ziua aceea o voi tine minte toate viața pentru ca a fost ziua in care copilul nostru s-a schimbat. Dintr-un bebe care dormea, se trezea de 2 ori pe noapte pentru supt, nu plangea (poate doar de foame, dar in momentul in care simțea sânul se liniștea), a devenit un bebe care dormea 7 ore din 24 si asta in zilele "bune". In rest plangea incontinuu, făcea diaree, vomita. Mi s-a spus ca sunt colici puternici, am crezut si am continuat vaccinarea .
Mi s-a spus ca laptele meu nu este bun si am vrut sa renunț la alăptare dar Dumnezeu mi-a scos in cale un domn doctor gastroenterolog pediatru care mi-a băgat mințile in cap si nu m-a lăsat sa renunț la alăptare. Acest medic a spus ca mai bine ne trimite de urgentă la spital, la Cluj. Acolo au descoperit reflux gastro, cu rana pe esofag. Mi-au spus ca de asta plange. Eu cu soțul știam ca nu numai de asta plagea, dar pe nimeni nu interesa.
 
Tot spun ca nu am vazut copil mai trist, ca nu doarme, plange incontinuu si nu se linisteste nicicum. As mai avea multe de povestit... pe la câți medici am fost si ce răspunsuri am primit (de exemplu mi s-a spus ca nu sunt in stare sa imi liniștesc copilul), dar nu asta-i important acum.

Cu toate problemele copilului, am continuat vaccinarea si am ajuns la hexavalentul de la 6 luni, cand in sfarsit m-am trezit. Dupa acest vaccin fetița mea a făcut febra foarte mare si a plans 20 ore incontinuu. In aceste ore avea momente in care nu reacționa sau cădea într-un somn de 5 minute si iarasi începea cu plansul. Dupa 3 zile a făcut o dermatita atopică severa, avea pe corp răni cu puroi. Din momentul acela nu am mai vaccinat-o, dar încă tragem de pe urma efectelor adverse ale vaccinurilor. A avut probleme cu somnul, a ajuns de făcea crize de nervi noaptea, ziua, iar in timpul crizelor își smulgea parul de pe cap. Aceste crize aveau durata si de 2 ore. I s-au recomandat calmante, dar nu am vrut sa ii dau. Eu știam ca din cauza vaccinurilor este asa, dar nu mai știam unde sa merg si ce sa fac.

La 2 ani si 5 luni am auzit de domul Balan si de soția dansului. Am apelat la ei si dânsii mi-au pus fetița pe picioare. Au fost 2 ani si 4 luni de la primul vaccin groaznici si pentru noi si pentru fetița noastra.Si acuma este greu: ea trebuie sa tina regim, eu nu pot merge la lucru, nu o primesc la grădinița de stat pentru ca nu oferă meniu copiilor cu regim special. Dintr-un singur salariu din care trebuie sa ii luam tratamentul, mâncarea de regim (care este scumpă),  de unde sa mai putem plăti o grădinița privată?

Fisa RAPI nu exista pentru ca din punctul de vedere al medicilor totul au fost simple coincidente.

Cum as mai putea eu sa imi vaccinez copilul ,acum cand începe sa fie bine, dupa tot chinul avut?
Am avut un copil trist, cu crize zilnice, cu dureri de burta groaznice. Acum am o fetița vesela,care doarme si 12 ore in unele nopți, care ne ia in brate si ne iubește (ea nu făcea asta si nici nu suporta sa o strângi in brate).

Eu nu imi voi mai vaccina copilul, iar tu, POPORULE, TREZESTE-TE SI LUPTA IMPOTRIVA VACCINARII OBLIGATORII!"

Ramona Valentina R.


Va rugam sa trimiteti marturiile voastre cu reactiile post-vaccinale la adresa de email: anti.vaccinuri@gmail.com !
Multumim!



Grup facebook: Anti-vaccinuri, viață sănătoasă


#Informeaza-te
#CunoasteRiscurile

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

STUDIU despre testul IDR (tradus)

Statistici EXTREM DE IMPORTANTE despre reactiile post-vaccinale

Marturie reactii adverse Silviu