Reziduuri de metale gasite în vaccinuri

"Un nou studiu de referinta a descoperit particule metalice si contaminanti biologici in fiecare vaccin uman verificat. Studiul ar trebui sa aiba un impact profund si imediat asupra politicii de sanatate publica si a procedurilor industiei vaccinurilor din toata lumea.

O echipa de oameni de stiinta a folosit o tehnologie de sensibilitate inalta - un microscop echipat cu o microsonda cu raze x - pentru a scana contaminantii solizi din 44 de probe provenite de la 30 de vaccinuri. Cercetatorii au publicat rezultatele in <<International Journal of Vaccines and Vaccination>>. Ei au gasit contaminare masiva cu saruri de aluminiu toxice, hematii de origine necunoscuta si resturi de particule anorganice, straine sub forma de agregate, clustere sau independente. Compozitia clusterelor, asa cum au constatat cercetatorii, este similara cu cea a "deseurilor arse".

Analizele detaliate ale acestor particule au descoperit ca ele "nu sunt biocompatibile si sunt corpuri straine bio persistente" compuse din plumb, inox, crom, tungsten (wolfram), nichel, fier, zirconiu, hafniu, strontiu, antimoniu, si alte metale. Cercetatorii au identificat de asemenea particule infasurate intr-un substrat biologic, probabil proteine, endotoxine si reziduuri bacteriene. Cercetatorii au gasit contaminanti in 43 din cele 44 probe ale vaccinurilor testate. Autorii au mentionat ca acesti contaminanti nu ar trebui sa existe in niciun vacccin, si prezenta lor nu a fost declarata de catre niciun fabricant. In mod ironic, singura proba ce s-a dovedit a fi curata a fost cea a unui vaccin de uz veterinar.

Grupul de cercetatori de la Institutul International al Apei Potabile USA, Consiliul National de Cercetare din Italia, Institutul de Stiinta si Tehnologie a Materialelor Ceramice, si Nanodiagnostics srl, a fost condus de catre Dr. Antonietta Gatti. In cadrul interviurilor avute cu mine si James Lyons-Weiler, Dr. Gatti a rememorat istoricul cercetarii:

"Analizele noastre au inceput din intamplare acum aproximativ 15 ani cand Spitalul Universitar din Mainz Germania, ne-a rugat sa analizam probe ale unui vaccin antialergic pe care il administrau." In urma vaccinarii se dezvoltau umflaturi dureroase in jurul locului injectiei si se formau leziuni ce nu se vindecau. "Am analizat probele vaccinurilor si ale leziunilor si am gasit particule solide in ambele cazuri. Acele particule nu aveau ce cauta acolo."

Dr. Gatti a explicat ca descoperirea impuritatilor din vaccinuri i-a socat pe cercetatori." Nu am pus la indoiala puritatea vaccinurilor anterior. Pentru noi aceasta problema nu exista. Toate solutiile injectabile au fost perfect pure, acesta a fost un act de incredere ce parea a fi imposibil de pus la indoiala. Din aceasta cauza am repetat analizele de cateva ori pentru a putea fi siguri de rezultat. Intrun final am acceptat dovezile".

Descoperirile de la Mainz i-au determinat pe cercetatori sa se intrebe daca nu cumva problema resturilor contaminante poate fi mai vasta si poate ar putea ajuta la explicarea multitudinii de reactii adverse raportate in urma vaccinarii. De exemplu, autorii citeaza datele asociate cu monitorizarea efectelor advese ulterioare punerii pe piata ale vaccinului Tripedia (DTaP), asa cum au fost raportate de producator in cadrul prospectului. Aceste reactii au inclus "purpura trombocitopenica idiopatica, SMSS, reactii anafilactice, celulita, autism, convulsii/convulsii grand mal, encefalopatie, hipotonie, neuropatie, somnolenta si apnee." Conform dr. Gatti, "nici o explicatie satisfacatoare nu a fost enuntata pentru a explica aparitia acestor reactii adverse." Aceasta i-a indemnat pe cercetatori sa investigheze contaminantii din vaccinuri.

Dr. Gatti si sotul dansei, Dr. Stefano Montanari, sunt bine cunoscuti ca descoperitorii nanopatologiilor - boli cauzate de particule micro si nano. Dr. Gatti a emis o ipoteza privind soarta contaminantilor anorganici din vaccinurile injectate in corpul uman:

"Particulele, fie ele izolate, agregate sau in clustere nu ar trebui sa existe acolo ... tesuturile noastre percep aceste structuri straine precum potentiali inamici. Reactiile biologice pot fi la fel de complicate, macrofagele incearca sa le ingereze asa cum o fac in mod normal cu bacteriile si parazitii formand o coroana proteica. Din pacate, particulele identificate nu sunt biodegradabile. In consecinta, efortul macrofagelor este in zadar si in functie de compusul chimic implicat, particulele rezultate din activitatea lor pot fi foarte toxice. Citokinele si substantele pro inflamatoare in genral, sunt eliberate si se formeaza tesut granulat incorporand particulele. Aceasta provoaca inflamatia care, pe termen lung, daca persista local, este cunoscut a fi un precursor al cancerului."
La intrebarea cum au ajuns contaminantii in vaccinuri, Dr. Gatti a raspuns, <<aceasta e o intrebare la care nu putem raspunde. Ar trebui sa inspectam laboratoarele unde sunt produse vaccinurile, dar nici o companie farmaceutica nu ne va lasa sa facem asta.>>
Gatti mi-a spus ca a contactat Sanofi Pasteur, producatorul unui vaccin contaminat. Reactia companiei a fost sa catalogheze descoperirile ca fiind imposibile. Gatti presupune ca ei ignora acest tip de contaminare pentru ca se reglementeaza doar impuritatile biologice aparute in procesul de productie.
Ea spune, "in general, procedurile obligatorii de productie ale laboratoarelor se focuseaza pe materia organica si biologica dar nu iau in considerare particulele anorganice." Dr Gatti a remarcat printre descoperirile cercetatorilor ca, vaccinul de uz veterinar (Feligen) nu prezenta particule, ramasite sau alti contaminanti si a concluzionat: "Este evident posibil sa se produca un vaccin curat."
Gatti mi-a spus ca ea si echipa ei de experti a raportat descoperirile alarmante catre industria farmaceutica producatoare de vaccinuri si Autoritatilor Sanitare Italiene. Ei au mentionat ca este necesar ca cei care reglementeaza productia vaccinurilor si producatorii sa isi actualizeze tehnologiile pentru a putea preveni acest tip de contaminare. "Din punctul meu de vedere, si este unul tehnic, este simplu, inveti cum sa verifici vaccinurile... interzici distributia vaccinurilor contaminate. Asta ar insemna ca se iau contra masuri imediate de catre producatori, spre exemplu, lucrand intrun mediu cu adevarat curat si efectuand analizeze asa cum ar trebui."

Sursa articol:
Metals Debris Found in Vaccine Supply, By Robert F. Kennedy Jr.

Completarea noastra, pe scurt.

Analizele făcute de Dr. Stefano Montanari (Italia) mai multor mărci și loturi de vaccinuri! Ce conţin micro și nanoparticulele rezultate în urma analizelor de laborator?
Aluminium = ALUMINIU
Bromine = BROM
Potassium = POTASIU
Phosphorus = FOSFOR
Lead = PLUMB
Silcon = SILICON
Iron = FIER
Chromium = CROM
Chlorine = CLOR
Titanium = TITANIUM
Magnesium = MAGNEZIU
Sulfur = SULF
Barium = BARIU
Zinc = ZINC
Zirconium = ZIRCONIU
Hafnium = HAFNIU
Strontium = STRONTIU
Bismuth = BISMUT
Copper = CUPRU
etc...



Puteţi calcula aici
Molar Mass, Molecular Weight and Elemental Composition Calculator masa moleculară și compoziţia particulelor.

Am luat la intamplare elementul CuSnPbZn din tabel si am cautat informatii suplimentare. Iata ce am gasit: acesta este un aliaj de bronz cu plumb si cositor.
Este considerat cancerigen, are efecte adverse asupra sistemului reproducator, are efecte teratogenice, poate cauza boli neurologice, nu s-a studiat efectul mutagen.


Sa mai luam un element: Al(OH)3, adica hidroxidul de aluminiu, care este prezent in mai multe vaccinuri. Ia sa vedem ce spune un studiu.


 In cartea intitulata "Aluminium Toxicity in Infants' Health and Disease", scrisa de PF Zatta si AC Alfrey am gasit asa: "au fost vazute niste semne de toxicitate maternala si a fatului (intarziere in osificarea scheletului, greutate fetala scazuta)". Aici este vorba despre Al(OH)3 ingerat de mama.
Ce se intampla cand se injecteaza aceasta substanta in corpul unui bebelus/copil?
Diferenta intre ingestie si injectie este foarte mare, in cazul injectiei nemaiexistand nicio bariera, niciun filtru pentru aceste substante ca in cazul ingestiei (stomac, rinichi).

Un pic si despre titanium: "Titanium’s Effect on Your Brain
Titanium exposure may be harmful to your brain. Titanium nano particles can enter directly into the hippocampus region of the brain through the nose and olfactory bulb. Research conducted by Escuela Superior de Medicina at Instituto Politécnico Nacional found that titanium dioxide had a toxic effect on glial cells in the brain, suggesting that exposure to titanium dioxide may cause brain injury and be a health hazard. [4]"
Sursa:
The Health Risks of Titanium


Sursa studiu:
New Quality-Control Investigations on Vaccines: Micro- and Nanocontamination

Alta resursa: Dirty Vaccines: New Study Reveals Prevalence of Contaminants, By Celeste McGovern

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

STUDIU despre testul IDR (tradus)

Statistici EXTREM DE IMPORTANTE despre reactiile post-vaccinale

Marturie reactii adverse Silviu